Nergeco snellooppoort INEX

Onze snellooppoorten waren voor INEX een ideale aanvulling om hun productieprocessen milieuvriendelijker en ecologischer te maken. INEX is een bedrijf dat zuivel en voedingsproducten produceert en zij dragen thema's zoals duurzaamheid en ecologisch verantwoord ondernemen hoog in het vaandel.

 

Nergeco snellooppoort bij garage Leie

Voor garage Leiecenter te Kortrijk hebben wij gezorgd voor een complete upgrade van zijn gebouwen. Naast het onderhoud en herstel van alle bestaande poorten hebben wij ook een aantal poorten vervangen.

Hierdoor hebben wij het mogelijk gemaakt om bepaalde processen binnen het bedrijf vlotter te laten verlopen. Denk hierbij aan het vergemakkelijken van de leveringen door automatisatie van de poorten, installaties die vlotter kunnen verlopen, nachtleveringen die zonder problemen kunnen doorgaan,...

Metalen onderstructuur dakconstructie Möbius-torens in Brussel

Aan het Noordstation in Brussel worden momenteel twee nieuwe elegante, ellipsvormige torens gebouwd.

Deze torens komen naast elkaar in het noorden van Brussel, in het hart van de zakenwijk. Deze gebouwen, van de hand van architectenbureau ASSAR en uitgevoerd door INTERBUILD, bestaan uit passiefbouw en bieden een adembenemend panoramisch zicht en baden in een zee van zonlicht.

De kantoren liggen rond een centrale kern, werden ontworpen met een strak, tijdloos design en hebben een terras op de 21e verdieping.

automatische brandwerende poort, sturingskast, metaalconstructie op maat

Voor de parking van de NMBS in Mechelen plaatsten we een automatische schuifpoort en op maat gemaakte brandhaspelkasten.

ICOMET heeft met dit project weer eens aangetoond dat de samenwerking tussen zijn verschillende afdelingen een grote meerwaarde biedt voor de klanten.

fietsenstalling met RVS fietsbeugels

Voor Aldi plaatsen we regelmatig stalen deuren, aanrijbeveiligingen, fietsbeugels, ... voor hun winkels en magazijnen. Voor de nieuwe Aldi in Bierbeek plaatsten we de fietsbeugels voor de fietsenstalling. 

De inplanting van deze RVS fietsbeugels werd uitgevoerd volgens het plan van de architect. Voor de juiste plaatsing houdt de projectleider echter nauw rekening met de omstandigheden ter plaatse.

Nieuwe voedingskast voor de Nergeco snellooppoorten

In de loop van 2018 werden de voedingskasten voor de Nergeco snellooppoorten stelselmatig uitgevoerd in 24V dc.

Dit biedt volgende voordelen in vergelijking met de vroegere 220V-voedingskasten:

stalen deur en trap in de Sint-Carolus Borromeus-kerk te Antwerpen

Een bijzondere ontdekking in de Sint-Carolus Borromeus-kerk heeft tot een nieuwe Antwerpse attractie geleid. Via een deur die eeuwenlang verborgen zat, kom je uit in de ruien onder de stad. De ruien zijn catacomben die vroeger dienst deden als open riool. Ze zijn zo'n 8 kilometer lang en door ruim een kilometer ervan kan je voortaan gaan wandelen.

metaalconstructie bordes promenade ijzerlaanbrug

Afgelopen zomer werd de laatste hand gelegd aan een aantal werken die de omgeving van de IJzerlaanbrug te Antwerpen voorbereiden op de verbreding van het Albertkanaal en de werken voor de Oosterweelverbinding. Tegelijkertijd wordt het project aangegrepen om de omgeving op te waarderen en om nieuwe (groene) ruimte te creëren.

Voor het nieuwe kanaal aan de IJzerlaan bouwde Icomet een metalen promenade dat zwevend over het water werd geplaatst. Deze blikvanger bestaat uit een metalen structuur die aansluitend werd afgewerkt met hardhout planken.

 
Beste klant, leverancier, medewerker, vriend,
 
ICOMET, uw partner voor industriële stalen deuren en metaalconstructies is trots te melden
dat we de finale gewonnen hebben voor de verkiezing van de VOKA - PLATO Ambassadeur.
 
Bedankt aan iedereen die ons gesteund heeft!  
 
Het volledige verslag kan je nalezen via
https://www.voka.be/nieuws/acg-nieuwe-voka-ambassadeur-oost-vlaanderen-2017
 

Icomet Plato Ambassadeur 2017

ICOMET, uw partner voor industriële stalen deuren en metaalconstructies, heeft uw hulp nodig.
 
Met trots melden we dat we de finale bereikt hebben voor de verkiezing van de VOKA - PLATO Ambassadeur.
Bedankt aan iedereen die ons gesteund heeft in de voorrondes.  
Stemmen is heel simpel en duurt maar een paar seconden.
http://voka-ambassadeurs.be/verkiezing/plato-ambassadeur-2017/