Stalen deuren - Metalen industriële deuren - Heinen Metal+

Een doeltreffende en betrouwbare deur is een duurzame deur, die zowel geschikt is voor intensief als voor punctueel gebruik (schokken) tegen een optimale gebruikskost.

Op basis van deze criteria koos Icomet resoluut voor het leveren en plaatsen van de de duurzame, kwalitatieve stalen deuren van Heinen. De Heinen deuren zijn de beste in hun soort betreffende slijtvastheid en betrouwbaarheid. Op basis van testen wordt deze deur gedekt door een waarborg van 15 jaar en is ze goed voor minimum 1.000.000 cycli.

Ongeacht het type belasting (brand, rook, geluid, explosie, inbraak, vandalisme, sabotage, roekeloosheid, gewapende overval), is het indelen van ruimten in compartimenten één van de gemakkelijkste maatregelen om mensen en goederen te beveiligen. Dit compartimenteren isoleert en beperkt het risico. En deuren zijn essentieel om compartimenten met elkaar te verbinden en tevens voor de veiligheid te zorgen. Ze maken immers niet alleen de toegang maar ook de toegangscontrole mogelijk.

De metalen, stalen deuren van Heinen worden aanbevolen op alle plaatsen waar deuren blootgesteld worden aan intensief gebruik:

  • druk personenverkeer: grote gebruiksfrequentie + weerstand tegen schokken en vervorming
  • verkeer van wagens of zware lasten: weerstand tegen schokken
  • verkeer van ziekenhuisbedden, rolstoelen, voertuigen voor gehandicapten: gebruikscomfort en/of weerstand tegen schokken
  • buitenafsluiting: bestandheid tegen weersinvloeden en vandalenstreken
  • nooduitgang: specifieke uitrusting
  • corroderende omgeving, waterspatten, intensieve reiniging: corrosiebestendigheid
  • trillingen, drukverschillen tussen de twee lokalen: mechanische weerstand

En uiteraard kunnen alle stalen deuren in elke door u gewenste RAL-kleur worden geleverd.

Door de grote volumes kan Icomet de stalen deuren van Heinen leveren en plaatsen tegen een scherpe, correcte prijs.

Heinen Stalen Deuren