Industriële sectionaalpoorten

Industriële sectionaalpoorten hebben heel wat voordelen in vergelijking met traditionele kantelpoorten. Zo zijn ze in grotere maten te krijgen dan kantelpoorten. En door de loodrechte opening wordt de ruimte in uw magazijn of bedrijfshal optimaal benut. Industriële sectionaalpoorten worden, door hun hoge gebruiksveiligheid, veel toegepast in industriële gebouwen, bedrijfshallen, magazijnen en grote distributiecentra.

industriële sectionaalpoorten

Onze industriële sectionaalpoorten worden samengesteld op basis van uw behoeften zoals afmetingen, uitstraling, veiligheidsvoorzieningen, .... De poorten kunnen in elke RAL-kleur uitgevoerd worden.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij onze industriële sectionaalpoorten voorop

Onze industriele sectionaalpoorten voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Ze zijn uitermate bedrijfszeker en bestand tegen extreme weersomstandigheden (temperatuur, wind en water). De panelen in onze deuren zijn perfect beschermd tegen corrosie, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, die verzinkt en gecoat zijn. Hiermee wordt een lange levensduur gegarandeerd.

Voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van industriele sectionaalpoorten zijn door de Europese Commissie (Europese) richtlijnen vastgelegd in de norm EN 13 241-1:2003. Al onze industriële sectionaalpoorten voldoen ruimschoots aan de in CE-NEN-norm gestelde eisen. 

Geautomatiseerde industriële poorten

De poorten kunnen handmatig of elektrisch bediend worden. Zelfs een hoogwaardige automatisering met toegangscontrole is mogelijk. Onze projectingenieurs zorgen voor elke situatie voor een gepaste oplossing.

Onderhoud en service

Als er zich toch onverhoopt een storing voordoet kan u rekenen op de snelle service van ons onderhoudsteam.