ICOMET ontzorgt de professionele klant door het optimaal fysiek beschermen van mensen en producten in gebouwen en industriële infrastructuur in een nichemarkt ...

Metaalconstructies

ICOMET Metaalconstructies ontwerpt, construeert en plaatst zowel industriële en technische  metaalconstructies als trappen, balustrades en constructies in strekmetaal en roosters.

Meer informatie

Stalen deuren

ICOMET Stalen Deuren is dé specialist in België voor alle soorten stalen deuren: inbraakwerend, brandwerend, geluidswerend, explosieveilig, bestand tegen vandalisme of een combinatie van deze eigenschappen.

Meer informatie

Poorten en deuren voor industrie, voedingsindustrie en farma

Onze afdeling ALPIDO is gespecialiseerd in onderhoud en installatie van deuren en poorten voor de voedingsindustrie en koelinstallatie's waar een snelle doorstroming een must is terwijl zo weinig mogelijk energie verloren gaat.

Meer informatie

Automatisering toegangen & toegangscontrole

ESP is onze afdeling welke gespecialiseerd is in automatisatie van toegangen en toegangscontrole. Het is de perfecte aanvulling op ons gamma stalen deuren indien uw toegang optimaal moet beveiligd en geautomatiseerd worden.

Meer informatie

ICOMET - ALPIDO - ESP: onze waarden

ICOMET / ALPIDO / ESP zijn zusterbedrijven die elkaar vinden in een gedeeld waardenpatroon. Deze zeven waarden staan voor ons centraal in hoe we ons werk aanpakken, waar we belang aan hechten en dit zowel naar klanten, leveranciers en medewerkers.

Samenwerking

We bouwen graag een partnership uit met onze klanten waarbij we focus leggen op een lange termijn samenwerking. Of het nu is voor een plaatsing van nieuwe elementen of het onderhouden en herstellen van bestaande stukken, het is de lange termijn samenwerking die onze acties stuurt. We willen vol vertrouwen naar elkaar kijken en handelen zodat het werk en de correcte afhandeling centraal kan blijven staan. Eerlijkheid staat hierbij centraal en dit betekent concreet dat wij ons woord houden en dat we betrouwbaarheid (zowel naar kwaliteit als naar andere engagementen) hoog in het vaandel dragen.

Communicatie

We streven ernaar om steeds zo open en eerlijk mogelijk te communiceren met onze klanten. Eerlijkheid en het brengen van concrete informatie staan hierbij centraal. Dit verwachten we ook van onze klanten zodat we steeds de correcte service en accurate verwachtingen kennen.

Klantgerichtheid

Elke organisatie, elke nood van een organisatie is uniek en zo willen we elk probleem ook aanpakken. De klant staat centraal in al onze acties en voorbereidingen. Vraagt de situatie, de locatie, het probleem een specifieke klantgerichte aanpak, dan passen wij ons hierop aan. Steeds in overleg en met alle begrip voor de vragen die ons gesteld worden.

Flexibiliteit

We proberen ons steeds in de mate van het mogelijke aan te passen aan de concrete wensen van onze klant op het moment zelf. Ook hier stellen we ons als partner op die samen met de klant het probleem analyseert, de oplossing voorbereidt en uitwerkt. Indien de situatie wijzigt, zullen ook wij onze aanpak wijzigen.

Resultaatgerichtheid

ICOMET, ALPIDO en ESP zijn alle drie klein begonnen. Deze KMO mentaliteit, waarbij probleemoplossing, kwaliteit en daadkracht centraal staan, blijft in onze organisatie heel belangrijk. Het resultaat van onze daden primeert en we nemen onze verantwoordelijkheid op als partner van onze opdrachtgever.

Veiligheid

We zijn VCA ** gecertificeerd. Veiligheid staat steeds meer centraal bij onze klanten en we hebben vanuit onze visie op samenwerking er altijd al veel belang aan gehecht. We zijn in staat de nodige certificaten en bewijzen voor te leggen die u als klant toelaten om op uw twee oren te slapen als het veiligheid betreft.

Margegericht denken

Elke organisatie moet winst maken en dat is bij ons niet anders. Waar wij hopen het verschil te maken, is door aan beide kanten winst te maken. Door het probleem of door de vraag grondig te analyseren, proberen we steeds een win-win op vlak van marge te creëren. Geen onnodig dure oplossingen als er eenvoudige duurzame en kwalitatieve alternatieven bestaan. Dit steeds in het oog van een lange termijn samenwerking.

Zware deuropener COVID-19-proof

Icomet ontwikkelde een stevige no-touch deuropener als COVID-19-proof alternatief voor deuren met trekker en duwplaat. Deze deuropener is door zijn robuuste uitvoering geschikt voor zware stalen Heinen-deuren.

  • Geen contact met de deurtrekker en makkelijk te gebruiken, ook wanneer u de handen vol heeft.
  • Geschikt voor zware metalen en standaard deuren.
  • Ideaal voor publieke parkings of in strenge hygiëne omgevingen zoals de alimentaire sector.


We raden aan om de plaatsing van deze voet-deuropener te combineren met een nazicht van de deur en vooral het afstellen van de deurpomp indien het gaat over zwaardere stalen deuren.

Onze meest recente nieuwsberichten